Üniversitemizce 12.04.2014 tarih ve 28970 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan “Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği” hükümleri uyarınca 28.09.2022 tarih ve 124059 sayılı yazımız ile birimlerimize  duyurulan kadrolar için alınan müracaatlar Sınav Kurulunca değerlendirilmiş olup, sınava katılabileceklere dair listeler ekte gösterilmiştir.

1.GÖREVDE YÜKSELME ŞEF MEMUR SINAVINA KATILABİLECEK PERSONEL LİSTESİ

2.UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ KATILABİLECEK PERSONEL LİSTESİ

3.GÖREVDE YÜKSELME ŞEF MEMUR SINAVINA KATILAMAYACAK PERSONEL LİSTESİ

4.UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ KATILAMAYACAK PERSONEL LİSTESİ

Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği’nin duyuru ve başvuru şartını düzenleyen 11. maddesinin 4. bendi “ … Söz konusu aday listesine ilişkin olarak ilan tarihinden itibaren beş iş günü içinde başvuru yapılan kurumun sınav kuruluna itiraz edilebilir ve itirazlar aynı kurul tarafından değerlendirilerek on iş günü içinde karara bağlanır.” hükmüne istinaden ilan edilen listelere 5 iş günü içerisinde sınav kuruluna itiraz edilebilir.

Sınav 23.12.2022 tarihinde saat 15:00’ da İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin sınav salonlarında yapılacak olup Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavına katılacak personelin sınav saatinden 30 dakika öncesinde sınav salonunda hazır bulunmaları gerekmektedir.

Sınav oturma planı, sınav günü fakültenin giriş kapısı ile sınav kapılarında liste olarak asılacaktır.

Sınava gelirken yanınızda kimlik, yumuşak uçlu kurşun kalem, silgi, ilgili unvanlarda kullanılmak üzere bilgi işlem özelliği olmayan hesap makinesi getirilmesi gerekmektedir.

Not: Belirtilen tarih ve saatte sınava katılmayan personel, sınav giriş hakkını kaybetmiş olacak, ayrıca telafi sınavı yapılmayacaktır. (Mazeret kabul edilmeyecektir.)

Bu ilan tebliğ mahiyetinde olup, ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

08 Aralık 2022, Perşembe 3364 kez görüntülendi